Удобства

Хотел Сирена – очарование и наслада за всички сетива.

       Ресторантът е мястото, където всяка сутрин се подготвя шведска маса, която може да отговори на вкуса на всеки. Тук се предлага както типична национална кухня, така и европейска. Съчетанието между разнообразната кухня и дизайна на ресторанта в модерни, приятни форми и цветове създава впечатление за перфектен синхрон. Елегантност, усещане за спокойствие и релакс ви очакват в ресторанта на хотел Сирена.

       Фоайето на хотел Сирена е модерно и уютно, прекрасно място за отдих. Тук се намира и лоби бар, където може да се насладите на кафе или коктейл по всяко време на деня. Зони, където необезпокоявани може да се отдадете на увлекателна книга или вестник.

       Хотел Сирена ви кани да се отпуснете по време на вашата почивка и да се насладите на дейностите и услугите, които са на разположение: външен басейн; детски басейн; детска площадка; фитнес; сауна; билярд; интернет зона; WiFi и др.

       Светлите стаи, декорирани с вкус в подходяща цветова гама и завладяващите гледки от балкона върху красивото крайбрежие ще ви отведат в един приказен свят на покой и блаженство…

       Ако търсите адреса на удоволствието и почивката в съвременен вариант и отлична обстановка, то това е хотел Сирена, Слънчев бряг.

           Услуги в хотел Сирена:

         Ресторант/Кафене, Плувен басейн, Детски басейн, Градина с барбекю, Лоби бар, Билярд, Интернет    кът, Wi-Fi във всички стаи, Масаж, Сауна, Фитнес, Химическо чистене и пране,Помещение за съхранение на багаж, Сейфове на рецепция, Телефонно събуждане, Супермаркет, Обменно бюро, Коли под наем, Паркоместа